Panel öncesi Bozbey’e ziyaret

Nilüfer Belediyesi Uğur Mumcu Sahnesi’nde düzenlenen panelin öncesinde Nilüfer Belediye Başkanı Bozbey'in  makamında gerçekleşen ziyarette gündemin ana maddesi Cumhuriyet Halk Partisi’nde gelecek hafta sonu yapılacak tüzük kurultayı oldu.

CHP içindeki çalkantılı sürecin bir türlü tamamlanmamasından duyduğu rahatsızlığı dile getiren İçişleri İçişleri eski Bakanı Hasan Fehmi Güneş, CHP’de partinin dokusuna işlemiş bir demokrasi mümkün kılındığında, partiye zarar veren tartışma ve çekişmelerin de sona ereceğini söyledi. Gazeteci- Yazar Enver Aysever ise delege seçimlerinde son haftaya giren CHP’deki gelişmeleri kaygı ile izlediğini belirtti.

Ziyaretten onur duyduğunu ifade eden Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ise “Olaylara artık tamamen vatandaş gözü ile bakmamız gerekiyor. Vatandaş parti içindeki karışıklıklardan ve gereksiz çekişmelerden rahatsız.CHP’de tabandan başlayan yeni bir örgütlenme modeline ihtiyaç var. Parti içi demokrasi sandık bazında, mahalle mahalle işlemeli,” ifadelerini kullandı.