Türkiye birincisi hentbolcular kupayı Bozbey’e getirdi

Nilüfer Belediyespor’un minik hentbolcuları katıldıkları müsabakalarda büyük başarıların altına imza atmaya devam ediyor. Son olarak Alanya’da düzenlenen 20. Alanya Uluslararası Ramazan Demirci Açıkalan Türkiye Şenliği’nde mücadele eden Nilüfer Belediyespor’un başarılı sporcuları Türkiye Birincisi olarak Nilüfer’i uluslararası arenada gururlandırdı.

Katıldığı müsabakalarda rakipleri karşısında üstünlük sağlayan Nilüfer Belediyesporlu minikler, kazandıkları kupayı Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e getirdi. Antrenörlüğünü Funda Geyik’in yaptığı Nilüfer Belediyespor Minik Hentbol takımını Başkanlık Makamı’nda kabul eden Mustafa Bozbey, sporcuları başarılarından dolayı tebrik etti.

Nilüfer’in spor kenti olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini belirten Başkan Bozbey, “Hentbol’da Nilüfer’in adı yurtiçinde ve yurtdışında duyuluyor ve sporcular Nilüfer Belediyespor forması giymek istiyorlar. Nilüfer Belediyesi olarak spor kenti olma yolunda spora ve sporcuya olan desteklerimiz sürmeye devam edecek,” dedi.

Minik hentbolcularla birlikte hatıra fotoğrafı çektiren Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, sporculara çeşitli hediyeler verdi.