Nilüfer’de Zabıta Teşkilatı’nın 188. yaşı kutlandı

Nilüfer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Zabıta Teşkilatı’nın 188. kuruluş yıldönümü BESOB Düğün Salonu’nda düzenlediği geceyle kutladı. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Başkan Yardımcısı Yalçın Işıkyıldız, Nilüfer Belediyesi Başkan Danışmanı Ali Karamık, Nilüfer Belediyesi Zabıta Müdürü Tan Gündüz ve çok sayıda zabıta personeli, yemeğin ardından kuruluş yıl dönümü pastasını hep birlikte kesti.

Zabıta Müdürlüğü ve personelini kutlayan Başkan Mustafa Bozbey, “Bugüne kadar verdiğiniz özverili hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Daha hassas ve iyi iletişimle Nilüfer’in sorunlarını çözme yolunda huzur ve mutluluğu birlikte yaşayacağız. Nilüfer’in farkını ve gülümseyen yüzünü göstermeye hep beraber devam edeceğiz,” dedi.

Gecenin sonunda personel, çalınan müzikler eşliğinde oynayarak gönüllerince eğlendi.