Konak Kültürevi’nde filografi sergisi

Nilüfer’de kültür-sanat çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Nilüfer Kent Konseyi Kadın Meclisi El İzi Gönüllü Sanat Atölyesi kursiyerlerinin filografi sergisi, Konak Kültürevi’nde kapılarını açtı. Sergi açılışını Nilüfer Kent Konseyi Başkanı Şazi Çavuşoğlu ve Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi Fırat Emiroğlu yaptı. Eğitmenliğini Çiğdem Gönen’in yaptığı 9 kursiyerin eserlerinden oluşan sergi, ziyaretçilerden tam not aldı. Gönüllü yapılan işlerin severek yapıldığını vurgulayan Nilüfer Kent Konseyi Başkanı Şazi Çavuşoğlu, “Sanatın olduğu yerde sevgi, sevginin olduğu yerde barış vardır. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” diye konuştu. Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi Fırat Emiroğlu da, “Kadın elinin değdiği yer güzelliklerle doluyor. Filografi emek isteyen bir iş. Emeği geçen herkesi kutlarım” ifadelerini kullandı. Sergi açılışında öğrencilerini yalnız bırakmayan Çiğdem Gönen, ortaya çıkan eserlerle gurur duyduğunu belirtti. Sergi hakkında bilgi veren Gönen, “Nilüfer Kent Konseyi’ne üye olduğum ilk gün, aktif rol almak istediğimi belirtmiştim. Nilüfer Belediyesi, Nilüfer Kent Konseyi ve Kadın Meclisi’ne verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum,” dedi.

Sergi 25 Eylül tarihine kadar Konak Kültürevi’nde izlenime açık kalacak.