Tüm konserlerini sosyal sorumluluk projeleri kapsamında gerçekleştiren ve yüz beş kişiden oluşan Nilüfer Belediyesi Kadın Korosu, Dünya Kadın Hakları Günü nedeniyle Türk Kadınlar Birliği Bursa Şubesi yararına Nilüfer Belediyesi Uğur Mumcu Sahnesi’nde konsere imza attı. Konsere, Nilüfer Belediye Meclis Üyesi Aysel Okumuş ve çok sayıda davetli katıldı. Şef Dr. Aysel Gürel yönetimindeki Nilüfer Belediyesi Kadın Korosu, birbirinden güzel eserler seslendirirken, koristlerden oluşan folklor ekibinin gösterisi ve Fit Dans Spor ve Sanat Merkezi’nden Tülay ve Şenol Özkahraman’ın vals gösterisi geceye renk kattı. Şef Dr. Aysel Gürel’in Orhan Altınbaşak’ın güftesinden bestelediği Bursalı şarkısının da seslendirildiği konserde solist olarak Seyhan Balkal, Nermin Akdeniz, Güler Tarımeri, Zümrüt Sanlı, Yasemin Demirci, Hürübe Kaya sahne aldı.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk için bestelenen "Hoş Gelişler Ola, Mustafa Kemal Paşa" marşını folklor grubuyla seslendiren koroyu, salonu tıklım tıklım dolduran katılımcılar ayakta alkışladı.

Sahnede doğum günü sürprizi

Türk Kadınlar Birliği Bursa Şube Başkanı Handan Askeran Ton'un, koro şefi Dr.  Aysel Gürel'e doğum günü sürprizi konsere damgasını vurdu. Konserin finalinde bir anda sahneye doğum günü pastası getirildi. Şef Aysel Gürel, doğum günü pastasını izleyenlerin alkışları arasında, saz heyetinde görev yapan koro şefi eşi Kenan Gürel ile birlikte kesti. Nilüfer Belediye Meclis Üyesi Aysel Okumuş da koroyu performansından dolayı kutlarken, koro şefi Dr. Aysel Gürel’e çiçek verdi.