BALKADER Bozbey’den destek istedi

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Bursa Balkan Kadınlar Derneği (BALKADER ) üyeleri ile bir araya geldi. Başkan Bozbey’in eşi Seden Bozbey’in de yer aldığı ziyarette BALKADER üyesi kadınlar çalışmaları hakkında bilgi verdi. BALKADER Bursa Yönetim Kurulu Başkanı Hayriye Kosova, Bosno Hersek’te eksikliklerini tespit ettikleri bazı okullara bilgisayar sınıfı yapmak için çalışma başlattıklarını belirterek Başkan Bozbey’den destek istedi. Kadınların bu anlamlı projesine destek vereceklerini kaydeden Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, çalışmalarından dolayı takdir etti. Başkan Bozbey eşi Seden Bozbey ile birlikte BALKADER’li kadınlarla birlikte hatıra fotoğrafı da çektirdi.

BALKADER üyesi kadınlar Nilüfer Belediyesi Halk Evi’nde CHP Bursa Milletvekili Turhan Tayan’ı da ziyaret ettiler. Nilüfer Belediyesi’nin millevekillerine tahsis ettiği odada gerçekleşen buluşmada BALKADER üyesi kadınlar Turhan Tayan’a dernek çalışmalarını anlattı.  Milletvekili Turhan Tayan da derneklerin önemine dikkat çekerek siyaset üstü kurum olduklarının altını çizdi.

BALKADER üyesi kadınlar yanlarında getirdikleri yöresel pita böreğini de Milletvekili Tayan’a ikram etti.