Nilüfer’de Mutlu Aşk Şarkıları yankılandı

Kültür ve sanatın kenti Nilüfer, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde yine çok özel bir konsere ev sahipliği yaptı. Ödüllü piyano sanatçısı Anjelika Akbar ve Hakan Aysev 'Mutlu Aşk Şarkıları' ile Nilüferli hayranlarıyla Fethiye Kültür Merkezi’nde buluştu. Tüm dillerden bütün gönüllere akan aşk şarkılarından oluşan piyano-şan konserinde besteci ve piyanist Anjelika Akbar'ın uyarlamaları, ünlü tenor Hakan Aysev'in sesi izleyenleri büyüledi.

Büyük ilgi gören konserde Mersin Tarsus’ta vahşice öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan için üzüntüsünü ve tepkisini de dile getiren Aysev, kederli aileye başsağlığı diledi.

Anjelika Akbar ile aynı sahneyi paylaşmaktan duyduğu memnuniyeti sık sık  dile getiren Aysev, Neşet Ertaş ve dünyaca ünlü bestecilerin eserlerini de seslendirerek salondakileri mest etti. İtalyan şarkıcı/besteci Eduardo di Capua'nın “O Sole Mio” adlı eserini Atatürk’e olan aşkıyla söylediğini belirten Aysev, Akbar ile ‘Mutlu Aşk Şarkıları’ konseptiyle uzun bir aradan sonra buluştuklarını ancak repertuar oluştururken zorlandıklarını kaydetti.

Piyano ile izleyenleri büyüleyen Akbar, aralarda aşk şiirleri de okuyarak salonu dolduranlara romantik anlar yaşattı. İzleyenlerin ayakta alkışladığı konser sonunda Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Adil Kayaoğlu sanatçılara çiçek vererek performanslarından dolayı kutladı.