Bozbey’e Anadolu Kültürüne katkı ödülü

Ömer Aydoğdu Yayın Grubu bünyesindeki 2023 Prodüksiyon, Anadolu Kültürüne Katkı Sunanlar Gecesi’nde ödülleri sahipleriyle buluşturdu. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, gazeteciler, tv program yapımcıları ve iş insanlarının biraraya geldiği gecede, Anadolu kültürüne destek verenler ödüllendirildi.

Anadolu Kültürünü gelenek ve göreneklerini yıllardır köşe-bucak dolaştığını ifade eden 2023 Prodüksiyon’un sahibi Ömer Aydoğdu, çalışmalarına devam edeceğini vurguladı.  Aydoğdu, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in Anadolu gelenek ve kültürünü yaşatmak için her zaman elinden geleni yaptığını belirterek, verdiği desteklerden dolayı kendisini yılın ‘Kültür Destekçisi’ olarak seçtiklerini ifade etti.

Ödülünü Ömer Aydoğdu’nun elinden alan Başkan Mustafa Bozbey de Anadolu kültürü ve geleneklerinin yaşatılması için her zaman üzerlerine düşeni fazlasıyla yapacaklarını belirterek, ödüle layık görüldüğü için teşekkür etti.