Pedallar Misi sokaklarıyla buluştu

Spor Kenti Nilüfer önemli bir organizasyona daha ev sahipliği yaptı. Nilüfer Belediyesi ile Bisiklet Federasyonu işbirliğiyle düzenlenen Uluslararası Nilüfer Dağ Bisikleti Kupası kıyasıya bir mücadele içinde geçti. Gümüştepe Mahallesi’nde (Misi) düzenlenen yarışlarda yurtiçi ve yurtdışından yaklaşık 200 sporcu pedal çevirdi. Yıldız erkekler, genç erkekler, master erkekler, elit erkekler ve bayanlar kategorilerinde sporcular Gümüştepe Mahallesi sokaklarında yarıştı.

Kupa yarışı sonunda Genç Kadınlar kategorisinde Alanya Doğa Sporları Kulübü’nden Ayşe Çakır, Junior kategorisinde Oğuzhan Tiryaki, Yıldız Kadınlar kategorisinde Salome Malzki, Master Erkek-A kategorisinde Gökhan Uzuntaş, Master Erkek-B kategorisinde Bora Tirki, U-15 Erkek kategorisinde Tahir Buğra Yiğit, U-17 Erkek kategorisinde Nilüfer Belediyespor Kulübü’nden Sinan İli, Elite-Men kategorisinde FCS Cycling takımından Helmig Christian ve Elite-Women kategorisinde de Esra Kürkçü ipi göğüsleyen isim oldu. Sporculara kupalarını ve madalyalarını Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Türkiye Bisiklet Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkanı Şükrü Aydın ve Gümüştepe Mahallesi Muhtarı Yakup Gürgen verdi.