Dündar’dan Başkan Bozbey’e ‘hayırlı olsun’ ziyareti

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, geçtiğimiz yıl ekim ayında yeni hizmet binasına taşınan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i ziyaret etti. Vatandaşlara ve çalışanlara sorularak adı Nilüfer Belediyesi Halk Evi olarak belirlenen yeni hizmet binasını ziyaretinde Osmangazi Belediye Başkanı Dündar’a, Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Erdönmez de eşlik etti. Ziyarette kenti konuştuklarını belirten Başkan Bozbey, ‘Kendisiyle hem kenti hem de bölgemizi konuştuk. Çünkü her ikimiz de kent yöneticisiyiz, aynı zamanda da Büyükşehir Belediye Meclisi üyesiyiz. Kente dair ve geleceğe dair paylaşımlarımız oldu. Mustafa Dündar, Osmangazi ile ilgili geleceği dair görüşlerini paylaştı. Biz de Nilüfer ile ilgili görüşlerimizi paylaştık. Ziyaret için kendisine çok teşekkür ederim, çok memnun oldum’ dedi.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar da hem kendisinin hem de Başkan Bozbey’in amacının güzel bir kent oluşturmaya yönelik hizmet sunmak olduğunu belirterek şöyle konuştu: ‘Yeni binayı hayırlı olsun ziyaretine geldik, ayrıca bölgeyi görelim dedik. Başkan’ın çalışmalarını takip ediyoruz, tüm Bursa takip ediyor. Kendisinin de söylediği gibi birlikte Büyükşehir Belediyesi’nde meclis üyesiyiz. Sonuçta ortak çalışmamız Bursa için. Bursa’nın modernleşmesi, tarihiyle dokusuyla ileriye yönelik güzel bir şehir ortaya çıkarmak bizlerin asıl görevi. İnşallah bu güzel ortamda güzel mekânda hayırlı hizmetlere devam eder. Başarılar diliyoruz.’

Başkan Bozbey, ziyaret sırasında Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a Nilüfer Belediyesi Halk Evi’ni de gezdirdi. Bozbey, Hizmet Masaları, Basın Toplantı Odası, Meclis Salonu’yla ilgili Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a bilgi verdi.