Nilüfer Uluslararası Spor Şenlikleri coşkusu sürüyor

Spor kenti Nilüfer’de çocukların spora olan ilgisini arttırmak için düzenlenen Nilüfer 14. Uluslararası Spor Şenlikleri’nde yüzme müsabakaları gün boyu süren yarışların ardından son buldu. Nilüfer’de bulunan 26 okuldan toplamda 562 yüzücünün katıldığı ve 12 ayrı kategoride düzenlenen müsabakalar büyük ilgiyle izlendi. Şenlik havasında gerçekleşen müsabakaların ardından dereceye giren öğrenciler kupa ve madalya ile ödüllendirildi.

Öğrencilere ödüllerini Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi Lütfü Günenç ve Dilek Özer İlköğretim Okul Müdürü İsmail Aksoy verdi.

Genç Erkekler futbol müsabakaları

Nilüfer Belediyesi Spor Tesisleri’nde de futbol coşkusu da yaşandı. Kızların müsabakalarının ardından Erkekler müsabakaları gerçekleşti. 24 takımın mücadele ettiği müsabakalarda Genç Erkekler’de Ali Karasu Anadolu Lisesi birinci, Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ikinci, Özel Tan Okulları üçüncü, Otomotiv Lisesi dördüncü oldu.

Dereceye giren öğrenciler ödüllerini Başkan Danışmanı Osman Günay, Atatürk EML Müdürü Ömer Pınalı, Karamehmet Ortaokulu Müdürü Tamer Serol ve Atatürk EML Müdür Yardımcısı Ümit Şefik Besler verdi.