haber

‘Ülkem İçin Değer’ Projesi’ne Başkan Bozbey’den destek

Eğitime destek olmak isteyen üniversite öğrencileri tarafından hayata geçirilen ve Sancaktepe Belediyesi Genç Gelecek Üniversite Konseyi tarafından başlatılan ‘Ülkem İçin Değer’ Projesi, ihtiyacı olan okulların sorunlarını çözmeye devam ediyor. Projenin Bursa ayağında yeni bir okulun daha ihtiyaçlarını karşılamak isteyen Ülkem İçin Değer Bursa Temsilcisi Aykut Murat ve Üniversite Sanayi İşbirliği Geliştirme Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Murat Bingöl, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i ziyaret ederek projeye destek istedi.

 

Ülkem İçin Değer Projesi’nde 22 il için hedefledikleri çalışmaların 19’unu tamamladıklarını kaydeden  Aykut Murat, geçtiğimiz ay Diyarbakır’da 2 okulun çeşitli ihtiyaçlarını karşıladıklarını ve  çeşitli tadilatların yapıldığını kaydetti. Şimdi de Keles Karaardıç Köyü İlkokulu’na  çeşitli yardımlar yapmayı planladıklarını belirten  Aykut Murat,  Muradiye Turizm Otelcilik Meslek Lisesi’nde de ‘Başarı Eğitimi’ ve ‘Ülkem İçin Değer Eğitimi verileceğini belirtti. Murat Aykut, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’den okullara yapılacak yardımlar için destek istedi.

 

Gelecek nesillerin daha iyi eğitim alabilmesi için sosyal projelere her zaman destek verdiklerini belirten Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey  de “Biz Nilüfer Belediyesi olarak öğrencilerimize çok önem veriyoruz. Öğrencilerimizin görüşleri bizim için çok önemli. Gerçekleştirmek istediğiniz bu projeler çok önemli projeler. Nilüfer Belediyesi olarak sizlere destek vermeye devam edeceğiz’ dedi.