Çalışanların memnuniyeti için iyileştirme timi

Nilüfer Belediyesi, personel memnuniyetini arttırmak için iyileştirme ekibi oluşturdu. Doç. Dr. Kurtuluş Kaymaz ve Nilüfer Belediyesi’nde görevli sekiz personelden oluşan ekip, öncelikle Çalışan Memnuniyet Anketi sonuçlarını inceleyerek, personelin memnuniyetsiz olduğu konuları ve sorunların çözümü noktasında yapılması gerekenleri tespit edecek. ÇMA iyileştirme ekibi elde ettiği verileri raporlayarak Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e bildirecek ve başkanın onayından sonra iyileştirme konuları hayata geçirilecek.

Nilüfer Belediyesi, çalışanlarına yönelik 2000 yılından itibaren her yıl ‘Çalışan Memnuniyeti Anketi’ düzenleyerek memnuniyet ölçümü yapılırken çalışanların yönetimden talepleri de alınıyor.