Başkan Bozbey’den kandil kutlaması

Hz. Muhammed’in Allah’ın huzuruna yükseldiği gece olarak kabul edilen Miraç Kandili’nde Nilüfer’deki camiler doldu taştı. İslam alemi için büyük öneme sahip bu gecede Nilüfer Belediyesi de halkın yanındaydı. Nilüfer Belediyesi Ataevler’deki Edebali Camisi’nde, Kültür Mahallesi’ndeki Akşemsettin Camii’nde ve Beşevler Merkez Camii’nde vatandaşlara namaz çıkışında tatlı ikram etti.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de CHP İl Başkanı Zafer Yıldız, CHP Nilüfer İlçe Başkanı Yücel Akbulut ve CHP Bursa Milletvekili Adayı Deniz Baykal ile birlikte kandil gecesinde Edebali Camii’ne giderek vatandaşların Miraç Kandili’ni kutladı. Başkan Bozbey, Zafer Yıldız, Yücel Akbulut ve Deniz Baykal birlikte vatandaşlara tatlı da ikram ettiler.