Voleybol ve basketbolda dereceye girenler ödüllendirildi

Nilüfer Uluslararası Spor Şenlikleri birçok branşta oynanan karşılaşmalarla devam ediyor. 12-14 yaş grubunda 6 ülkeden 10 kardeş şehir takımının da yer aldığı şenlikler kapsamında voleybol ve basketbol müsabakalarında dereceye girenlere ödülleri verildi. Nilüfer Belediyespor Üçevler Spor Tesisleri’nde oynanan voleybol, basketbol karşılaşmaları sonucu dereceye girenlere kupa ve madalyalarını Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve diğer davetlilerin elinden aldı.

Voleybol branşında ilk sırayı Nilüfer Belediyespor, ikinci Bulgaristan-Ardino, üçüncü Fethiye Ortaokulu ile Gölpazarı Cengiz Topel aldı.

Basketbol branşında ise ilk sırayı Özel Çakır Ortaokulu, ikinci Letonya’dan Kekava Okulu, üçüncü Almanya Hanau Okulu ve Özel 3 Mart Eğitim kurumları aldı.