Drama Atölyesi öğrencileri “Hayvan Çiftliği”ni sahneledi

Nilüfer Belediyesi Drama Atölyesi’nde dönem boyu eğitim alan çocuklar, performanslarını düzenledikleri yılsonu gösterisinde sergiliyor. Özgürtürk Çalık’ın eğitmenliğinde Drama Atölyesi’nde eğitim alan 12-14 yaş gruplarındaki öğrenciler, Nâzım Hikmet Kültürevi’nde yılsonu gösterisi düzenledi. George Orwell’ın “Hayvan Çiftliği” adlı eseriyle izleyici karşısına çıkan çocuklar büyük alkış aldı.

Gösteriler sonunda Drama Atölyesi’nde eğitim alan çocuklara katılım belgesi verildi. Eğitmen Özgürtürk Çalık da öğrencileri performansları için kutlarken, Nilüfer Belediyesi’nin vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür etti.

Öğrencilerin gösterilerini izleyen Nilüfer Belediyesi Başkan Danışmanı Osman Günay da, Özgürtürk Çalık’a yaptığı çalışmalardan dolayı çiçek vererek kutladı.