Nilüfer Çoksesli Koro ve Oda Orkestrası'ndan unutulmaz konser

Yurtiçi ve yurtdışında katıldığı etkinliklerde Nilüfer’i en iyi şekilde temsil eden Nilüfer Çoksesli Korosu, Almanya’nın Magdeburg kentinde düzenlenecek 2. Avrupa Koro Oyunları yarışlarına hazırlanıyor.

Geçtiğimiz yıllarda ulusal ve uluslararası çok sayıda başarının altına imza atan Nilüfer Çoksesli Koro, Nazım Hikmet Kültürevi’nde Nilüfer Oda Orkestrası ile birlikte unutulmaz bir konser verdi. İki bölümden oluşan konserin ilk bölümünde Zeynep Göknur Yıldız’ın şefliğinde sahne alan Çoksesli Koro, Ballad, Evlerinin Önü Mersin, Kara Üzüm Salkımı Gibi birbirinden değerli eserleri ustalıkla seslendirdi.

Konserin ikinci bölümünde ise Nilüfer Oda Orkestrası ise Hasan Adıgüzelzade’nin şefliğinde izleyicisine unutulmaz dakikalar yaşattı. Nilüfer Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Nilüfer Çoksesli Koro ve Nilüfer Oda Orkestrası konserin son Bursa Kantatı şarkısını birlikte seslendirdi.

Dünyanın çeşitli bölgelerinde verdiği konserlerle izleyicisinin büyük beğenisini toplayan Nilüfer Çoksesli Korosu ve Oda Orkestrası’nın Nâzım Hikmet Kültürevi’nde verdiği konserin sonunda Nilüfer Belediyesi Başkan Danışmanı Osman Günay, sanatçıları kutlayarak Almanya’da katılacakları yarışmada başarılar diledi.