Ataevler Gençlik ve Spor Kulübü açıldı

Amatör ve profesyonel spor dallarına verdiği destekle gelecek nesillerin daha iyi yetişmesi için çok sayıda projeyi hayata geçiren Nilüfer Belediyesi’nin katkılarıyla Ataevler Gençlik ve Spor Kulübü açıldı. Açılış törenine Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcıları Nazlı Yazgan ile Adil Kayaoğlu, Nilüfer Belediyespor Başkanı Ali Karamık, Nilüfer Kent Konseyi Başkanı Şazi Çavuşoğlu, Ataevler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Cem Fırat ile Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Bursa İl Başkanı Zafer Yıldız, CHP Bursa Milletvekilleri Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Ceyhun İrgil ve Lale Karabıyık’ın yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış töreninde konuşan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, uyuşturucu kullanımının ve kötü alışkanlıkların küçük yaşlara indiğini belirterek, sporla gençleri bu kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için çalıştıklarını söyledi. Başkan Mustafa Bozbey, “Geleceğimiz olan çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan kurtarıp, onları sporun bir dalıyla buluşturmak, spora alıştırmak, aileleriyle birlikte sporun içine çekmek bizim için çok önemli. Bizler bu tesisleri gençlerimiz ve çocuklarımız için hazırlıyoruz. Onların iyi eğitim almaları adına Ataevler Gençlik ve Spor Kulübü’nün yanı sıra Ataevler Mahalle Komitesi de elinden geleni yapacaktır” diye konuştu.

Nilüfer Belediyesi olarak mahalle komitelerinin almış olduğu kararları kabul ederek uygulamaya geçirdiklerini belirten Başkan Bozbey “ Bu tesis Mahalle komitemizin de destekleriyle çocuklarımıza sahip çıkan, aileleriyle de bir bütün olarak, sportif, aynı zamanda da sosyal sorumluluk projelerini de beraberinde getiren bir anlayışta olacaktır. Tesisimizin bölgemiz insanına hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

“Hedef gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak”
Gençleri ve çocukları kötü alışkanlıklardan kurtarmak, spora yönlendirmek için çalışmalar yapacaklarını belirten Ataevler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Cem Fırat, “Nilüfer Belediye Başkanımız Mustafa Bozbey, bölgemize fevkalade bir tesis kazandırdı. Gençlerimizin özellikle yaz aylarında spor okullarına yönelmesi ve kötü alışkanlıklardan kurtulması amacıyla çalışmalar yürüteceğiz. Başkanımız Mustafa Bozbey’e ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Ataevler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Cem Fırat ve Yönetim Kurulu Üyesi Suna Soydaş, katkılarından dolayı Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcıları Adil Kayaoğlu ve Nazlı Yazgan’a plaket verdi. Başkan Mustafa Bozbey, günün anısına Ataevler Gençlik ve Spor Kulübü’nün forma ve futbol topunu imzalayarak, minik sporcularla fotoğraf çektirdi.