Mersin Büyükşehir Belediyesi, Nilüfer’i mercek altına aldı

Nilüfer Belediyesi hayata geçirdiği projelerle çok sayıda belediyeye örnek oluyor. Mersin Büyükşehir Belediyesi de Nilüfer’de uygulanan yönetim sistemini mercek altına aldı.

Kıyaslama ziyareti kapsamında Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Celal Taş ve beraberindeki heyet Nilüfer Belediyesi’nin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Kıyaslama ziyaretinde, iyileştirme ekiplerinin yapısının oluşturulması, öneri sisteminin kurulması, çağrı merkezi altyapısının geliştirilmesi, vatandaş geri bildirimlerinin yapılmasına yönelik sistemin kurulması, eğitim faaliyetlerinin yönetimi, çalışanların tanınması ve takdir edilmesine yönelik sistemin oluşturulması, araç ve ekipmanların envanter ve bakımına ilişkin sistem geliştirilmesi ve iyi uygulama sunumları için mekanizma oluşturulması konuları ele alındı.

Ziyarette Nilüfer Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Bircan Uysal, Strateji Geliştirme Müdürü Derya Özgök, Ulaşım Hizmetleri Müdürü Ender Vapur ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Berhan Soner, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden gelen yetkililere sunum yaptı.