İsa Çelik’in “Pisişler” sergisi Nâzım Hikmet Kültürevi’nde

Çok yönlü sanat yaşamıyla tanınan İsa Çelik, resim çalışmalarıyla sanatseverlerle buluştu.

Nâzım Hikmet Kültürevi’ndeki serginin açılışına ilgi büyüktü. Açılışa Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi Aysel Okumuş da katıldı. Sergiye hayran kaldığını belirten Okumuş, Nilüfer Belediyesi’nin her zaman sanatçının yanında olduğunu söyledi. Okumuş “Biz Nilüfer Belediyesi olarak, sanata ve sanatçıya sahip çıkmaya devam edeceğiz. Nilüferliler’in bu sergiyi mutlaka gezmelerini öneriyorum” dedi.

Sergisi büyük beğeni toplayan İsa Çelik de çocukluk yıllarından bu yana resim yaptığını belirtti. Resim tutkusuna anlatan Çelik, “Ne bulursam üstüne resim yapmaya çalışırım. Resmi iyi olmayan ressamın ressam olmadığına inanırım. Hatta gece karanlıkta yürürken bile cebimden defterimi çıkarırım ve resim çizerim. Çünkü resmi eliniz çizmiyor, beyniniz çiziyor. Romanları da eliniz yazmıyor beyniniz yazıyor. Bu beyinlere değer veren ve Bursa’da bize sergi açma fırsatı veren Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e ve tüm ekibine teşekkür ederim” dedi.

Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi Aysel Okumuş sanatçı İsa Çelik’e çiçek vererek böyle bir sergiyi Nilüferliler’in izlenimine açtığı için teşekkür etti.

İsa Çelik’in insanın dağılmış, parçalanmış hallerini farklı dokular ve katmanlar aracılığıyla yansıttığı “Pisişler” isimli resim sergisi 12 Kasım tarihine kadar Nâzım Hikmet Kültürevi’nde izlenime açık kalacak.