Başkan Bozbey “Nilüfer”lerle buluştu

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey eşi Seden Bozbey ile birlikte farklı bir buluşma gerçekleştirdi. Başkan Bozbey,  adı Nilüfer olan ve ilçede ikamet edenlerle kahvaltıda biraraya geldi.  Farklı yaş gruplarından Nilüfer adını taşıyan toplam 165 kişi  Başkan Bozbey ile eşi Seden Bozbey ile keyifli bir sabah geçirdi.

Nilüfer ismini taşıyanların aileleri ile birlikte katıldığı kahvaltıda Başkan Bpzbey ve eşi Seden Bozbey konuklarla tek tek ilgilenerek sohbet ettiler. Başkan Bozbey Nilüfer ismini taşıyanlara çeşitli armağanlar da verdi.

Davete katılanlara  teşekkür eden Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa  Bozbey  geleneksel hale getirilen bu buluşmada yer almaktan mutluluk duyduğunu söyledi ve  “Adını kentimiz ile bütünleştiren siz Nilüferler’in  Nilüferimizi her zaman ve heryerde en iyi şekilde temsil ettiğinizi biliyoruz, bu anlamda siz bizim için farklısınız” dedi.

Bu buluşmaların  devam edeceğini söyleyen Bozbey şöyle devam etti:  “ Nilüferde, Nilüfer ismini taşıyan  165  kişinin yaşadığını  biliyoruz. Sizler adaşsınız,  hem kentimiz ile adaş  hem de birbirinizle  adaşsınız ,onun için bu güzel bağı beraber oluşturalım istiyoruz . Doğum günlerinizde sizleri hatırlamaya çalışıyoruz. Ulaşamadığımız Nilüferler’e de sizlerin aracılığı ile ulaşmayı hedefliyoruz. Bugün burda 55 günlük  Nilüferimiz de var  55 yaşında  Nilüferimiz de var.  Bu organizasyona katıldığınız için çok teşekkür ediyorum ,sizlerle birlikte Nilüfer daha da güzelleşecek . Burda en azından birbirimiz ile tanışma imkanı bulduk.  Siz adaşlarınız ile sohbet ederken bir taraftan da dostluklar oluşacaktır, onun için böyle bir ortamı oluşturmaya çalışıyoruz. Katkılarınızdan ve katılımlarınızdan dolayı teşekkür  ediyorum , Nilüfer her zaman gülümseyecektir. ”

Renkli görüntülerin yaşandığı kahvaltıda  Nilüfer adını taşıyanlar da böyle bir buluşma gerçekleştirdiği için Başkan Bozbey’e teşekkür ettiler.  Hizmet aldıkları Nilüfer  Belediyesi’nin kendilerine gösterdiği ilgiden son derce memnun olduklarını  belirten  konuklar,  hem Nilüfer’de oturdukları hem de yaşadıkları ilçenin ismini taşıdıkları için kendilerini özel ve ayrıcalıklı hissettiklerini ifade ettiler.