Başkan Bozbey’den personele aşure ikramı

Birlik, beraberlik ve paylaşımların ayı Muharrem ayında Nilüfer Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü aşure ikramlarını sürdürüyor. Mahallelerde halka aşure dağıtan Nilüfer Belediyesi, personelini de unutmadı. Nilüfer Belediyesi Halk Evi önünde öğle tatilinde Belediye personeli ve çevredeki halka aşure ikramı yapıldı. Aşure ikramına Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Başkan Yardımcıları, Müdürler ve tüm personel katıldı.

Aşure standının arkasına eşi Seden Bozbey ile geçen Başkan Mustafa Bozbey, çalışanlara aşure ikram etti. Aşure dağıtımında isteyenler Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü aracılığıyla bir engelliye alınacak tekerlekli sandalye için de bağışta bulundu.

Halk Evi önünde bir araya gelen Nilüfer Belediyesi çalışanları bu anlamlı etkinlikte öğle tatilini hep birlikte aşure yiyerek geçirdi.

Nilüfer Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü aşure ikramlarını bu hafta Yüzüncü Yıl, Cumhuriyet, Çamlıca, Karaman, Fethiye, Konak, Kültür, Üçevler, Görükle Mahalleleri’nde sürdürecek.