Nilüfer TSM’den Öğretmenler Günü konseri

Nilüfer Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu unutulmaz bir konsere daha imza attı. BAOB Oditoryum’da gerçekleşen konsere Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi Fırat Emiroğlu’nun yanı sıra çok sayıda sanatsever yoğun ilgi gösterdi. İki bölümden oluşan konserin ilk bölümünde, orkestra ve koristler seslendirdiği eserlerle büyük beğeni topladı.

Konserin ikinci bölümünde Şef Filiz Başıbüyük yönetimindeki Nilüfer Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu’na, TRT İstanbul Radyosu Türk Sanat Müziği ses sanatçısı Cengizhan Sönmez de seslendirdiği parçalarla eşlik etti. Konuk sanatçı Cengizhan Sönmez, Türk Sanat Müziği’nin dillerden düşmeyen eserlerini, izleyicilerle birlikte seslendirdi.

Özel gecenin sonunda Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi Fırat Emiroğlu, koro ve konuk sanatçı Cengizhan Sönmez’i, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey adına çiçek vererek kutladı. Emiroğlu, “Bizler ailelerimizin, öğretmenlerimizin, bizlere öğrettikleri ve anlattıkları değerleri izlememiz ile bugünlerdeyiz.Hepimiz birer eseriz. Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bizi bugünlere getiren tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyorum” dedi.

Konser sonunda, izleyiciler arasında bulunan öğrenciler, Şef Filiz Başıbüyük ve koroda yer alan öğretmenlerin özel gününü kutlayarak çiçek verdi.