35 mm Orkestra unutulmaz film müzikleriyle büyüledi

Nilüfer Belediyesi, halkı farklı müzik gruplarıyla bir araya getirmeye devam ediyor. Bu defa yerli ve yabancı film müziklerini başarıyla seslendiren 35 mm Orkestra sevenleriyle buluştu. BOAB Oditoryum’da gerçekleşen konsere ilgi büyüktü. Yaklaşık iki saat süren konserde grup bugüne kadar hala hafızalardan silinmeyen filmlerin müziklerine yer verdi. Orkestra konserde Titanic’ten Ghost’a, Good Morning Vietnam’dan Rock’ye, Hababam Sınıfı’ndan Yedi Kocalı Hürmüz’e kadar unutulmaz yapımların unutulmayan melodilerini başarıyla seslendirdi. Dinleyicileri keyifli bir yolculuğa çıkaran grup konser sonunda seyircinin beğenisini kazandı.

Nilüfer Belediye Meclisi Üyesi Zekeriya Işık, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey adına 35 mm Orkestra’ya çiçek vererek teşekkür etti.