Bozbey: Emekçilerin her zaman yanındayız

DİSK’e bağlı Birleşik Metal İşçileri Sendikası Bursa 5 Mayıs Şubesi Mudanya Yolu üzerinde açıldı. Birleşik Metal-İş 5 Mayıs Şubesi’nin açılış törenine Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Birleşik Metal-İş Sendikası Genel Başkanı Adnan Serdaroğlu, Bursa Şube Başkanı Ayhan Ekinci ve çok sayıda sendika üyesi katıldı.

Şube açılışında konuşan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, emekçilerin her zaman yanlarında olduklarını söyledi. Bozbey, “Çok kolay değil, bundan sonra da aynı anlayışla, aynı yüreklilikle, aynı bilinçle ve cesaretle mücadele etmeye devam edeceksiniz. Bizler dün sizin yanınızdaydık, bugün yanınızdayız, yarın da yanınızda olmaya söz veriyoruz” dedi.

Birleşik Metal-İş Genel Başkanı Adnan Serdaroğlu da Renault işlerinin kendisini ifade edebilmesi konusunda Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in önemli katkıları olduğunu belirtti. Serdaroğlu, “Binamız ve bu tür toplantı salonlarımız gelecekte sendikamızın mücadeleci kadrolarının yetişmesi anlamında çok önemli. Bizler bilinç düzeyimizi ne kadar geliştirebilirsek, vereceğimiz mücadeleyi de o kadar kolaylıkla veririz. Türkiye’nin en fazla eğitim veren sendikasıyız ve üyelerimizin bilinçlenmesi yönünde eğitimlerimiz devam edecek” şeklinde konuştu.