Nilüfer Belediyespor evinde galip

Son haftalardaki başarılı performansıyla dikkat çeken Nilüfer Belediyespor, evinde konuk ettiği Sarıyer Belediyesi’ni 3-1 mağlup etti. Nilüfer Belediyesi Üçevler Spor Tesisleri’nde oynanan karşılaşmayı Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile Nilüfer Belediyespor Başkanı Ali Karamık da tribünden takip etti.

Maçın ilk setinde istediği oyunu sahaya yansıtamayan Nilüfer Belediyespor, ilk seti 25-20 geride kapattı. İkinci sette oyuna ağırlığını koyan yeşil mavi beyazlı ekip Herrera, Meryem ve Esra’nın etkili ataklarıyla skora eşitlik getirdi. Sonraki setlerde de rakibi karşısında hem savunma hem de ataklarda etkili olan Nilüfer Belediyespor, üç seti de 25-16’lık skorla alarak, karşılaşmadan 3-1 galibiyetle ayrıldı. Maç sonu sevincini taraftarıyla paylaşan yeşil mavi beyazlılar  hep bir ağızdan tezahürat yaptı.

Galibiyetten dolayı mutlu olduklarını belirten Nilüfer Belediyespor Başkanı Ali Karamık, “Bu yıl kadroda büyük değişikliğe gittik. İlk haftalarda bunun dezavantajını yaşadık ancak her geçen gün kadromuz performansını artırıyor. İkinci yarıda taraftarlarımıza çok daha güçlü bir Nilüfer izlettireceğiz. Oyuncularımızı ve teknik ekibimizi kutluyorum. Bizi her maçta yalnız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.