Başkan Bozbey’den iç denetçilere plaket

Nilüfer Belediyesi’nin kalite ve kurumsal gelişimini artırma amacıyla gerçekleştirilen 2015 yılı iç denetimler sonunda performans değerlendirme toplantısı yapıldı. Nilüfer Belediyesi Halk Evi’ndeki toplantıya Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcıları Yalçın Işıkyıldız ile Adil Kayaoğlu, iç denetimlerde görev alan personel ile yönetim sistemleri çalışanları katıldı. Toplantıda yapılan denetim sonuçları değerlendirildi.

Bu yıl yapılan iç denetimlerde görev alan 67 belediye personeli 27 farklı ekip oluşturarak tüm birimleri denetledi. Denetimlerde ekiplerin belirlediği 75 konuda iyileştirme çalışmalarının başlaması sağlandı.

İç denetim performansının değerlendirmesi için biraraya gelen üst yönetim, iç denetçiler ve yönetim sistemleri çalışanları, gelecek yıllarda iyileştirilmesi gereken konularda da fikir ve önerilerini paylaştılar.

Toplantı sonunda Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, iç denetimde görev alan tüm personele katkılarından dolayı teşekkür etti. Performans ölçümü sonunda en yüksek puanı alan 10  iç denetçiye de Başkan Mustafa Bozbey, Başkan Yardımcıları Yalçın Işıkyıldız ile Adil Kayaoğlu tarafından teşekkür plaketi verildi.