Bilardoda elde ettiği başarıyı Bozbey ile paylaştı

Nilüfer Belediyespor bünyesindeki sporcular, Türkiye ve dünya çapında aldıkları başarılarla Bursa’nın gururu olmaya devam ediyor. 2015 yılı Aralık ayında Antalya’da Türkiye Bilardo Federasyonu tarafından düzenlenen Pool Bilardo Türkiye Şampiyonası’nda Nilüfer Belediyespor adına mücadele eden Ece Tamer, 3. olarak madalya kazandı.

Erkek-kadın ve genç kategorilerinde toplam 185 sporcunun mücadele ettiği şampiyonada ilk dörde girenler Milli Takıma da seçilmiş oldu.

Şampiyonada Bursa ve Nilüfer’i temsil eden Ece Tamer de artık Uluslararası organizasyonlarda Türkiye adına Milli Takım’da yer alacak.

Ece Tamer elde ettiği başarısını Başkan Mustafa Bozbey ile paylaştı. Bursa ve Nilüfer’i başarıyla temsil ettiği için mutlu olduğunu dile getiren Tamer, desteklerinden dolayı Başkan Bozbey’e teşekkür etti.

Başkan Bozbey de elde edilen başarının herkesi gururlandırdığını ifade ederek Ece Tamer’i kutladı. Başkan Mustafa Bozbey, spora ve sporcuya olan desteklerinin devam edeceğinin de altını çizdi.