‘Doğadan Esintiler’ sanatseverlerle buluştu

Doğa, şehir hayatı ve kendi hayal dünyasında yeralan insan yüzlerini büyük bir ustalıkla tuvale aktaran ressam Hüseyin Onur Yılmaz, çalışmalarını Konak Kültürevi’nde izlenime sundu. Tuvale hayal dünyasını aktaran Hüseyin Onur Yılmaz’ın Doğadan Esintiler adını verdiği serginin açılış törenine Nilüfer Belediyesi Başkanvekili Naci Kale ve çok sayıda sanatsever katıldı.

Kent manzaraları, Uludağ’ın eşsiz güzelliği ve doğada yaşayan canlıları tuvale aktaran Hüseyin Onur Yılmaz, resim yapmaya 2007 yılında başladığını kaydetti. Yılmaz, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e de katkılarından dolayı teşekkür etti.

Serginin açılış konuşmasını yapan Nilüfer Belediyesi Başkanvekili Naci Kale, resim sanatının emek ve özveri isteyen bir sanat olduğunu belirterek, Hüseyin Onur Yılmaz’ın kısa sürede çok başarılı işlerin altına imza attığını söyledi. Naci Kale, ressam Hüseyin Onur Yılmaz ile birlikte sergiyi gezerek eserleri hakkında bilgi aldı.