Plaj Voleybolu Semineri’ne son başvuru 20 Ocak

Türkiye Voleybol Federasyonu, Nilüfer Belediyesi’nin desteğiyle plaj voleybolunun daha geniş kitlelere yayılması için Bursa’da seminer düzenleyecek.

Bursa, Ankara ve Samsun başta olmak üzere birçok ilde, yaz ve sonbahar aylarında düzenlenecek seminerler için başvuru kayıtları başlıyor. Bursa’da Nilüfer Belediyesi destekleriyle düzenlenecek seminerin adresi Cengiz Göllü Voleybol Salonu.

Plaj voleybolunun incelikleri, teknik ve taktiklerinin yanı sıra kondisyon çalışmasına yönelik bilgilerin de aktarılacağı seminere isteyen herkes katılabilecek.

Milli Takım antrenörleri eşliğinde ücretsiz verilecek tek günlük seminer sonunda katılımcılar  eğitim sertifikası da alacak. Bursa’daki eğitimlere katılmak isteyenler 20 Ocak Çarşamba gününe kadar Cengiz Göllü Voleybol Salonu'nda kayıt yaptırabilecek.Seminerin Bursa ayağı 24 Ocak Pazar günü gerçekleşecek.