Yeni yönetimin ilk ziyareti Bozbey’e

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, göreve yeni seçilen Bursa Aile Hekimleri Derneği Başkanı Dr. Ali Torun ve yönetim kurulunu Nilüfer Belediyesi Halk Evi’ndeki başkanlık makamında ağırladı. İlk resmi ziyaretlerini Başkan Bozbey’e gerçekleştirdiklerini belirten Dernek Başkanı Dr. Ali Torun, 473 üyeleri olduğunu, Nilüfer’de de 100 aile hekiminin görev yaptığını söyledi. Torun, Nilüfer Belediyesi ile  projeler üretmek istediklerini belirterek halk sağlığı adına ortak çalışmalara imza atmak istediklerini kaydetti.

Dernek olarak toplantılarını Nilüfer Belediyesi’nin Konak Mahallesi’nde bulunan Dernekler Yerleşkesi’nde düzenlediklerini belirten Dr. Ali Torun, Karaman Mahallesi’nde kurulacak yerleşkenin bir an önce tamamlanarak hizmet vermeye başlamasını beklediklerini söyledi.

Aile hekimlerinin yaşadıkları sorunların da konuşulduğu ziyarette Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Bursa Aile Hekimleri Derneği’ni ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu dile getirdi. Ortak projeler üretilmesi konusunda destek vereceklerini kaydeden Bozbey, 23 Nisan, Minareliçavuş ve Balat Mahallesi’nde aile hekimlerinin kullanacağı hizmet binaları için çalışmalar yaptıklarını da kaydetti.