Bozbey: Bu kentte yaşayan herkes Bursaspor’a destek vermeli

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Başkan Yardımcıları Turgay Erdem, Yalçın Işıkyıldız, Ahmet Çakıcı, Adil Kayaoğlu ile Meclis üyeleri Bursaspor Özlüce Tesisleri’nde Ali Ay ve yönetimi ile bir araya geldi.

Yönetime başarılar dileyen Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Bursaspor’un kentin marka değeri olduğunu belirtti. Başkan Bozbey, “Bursaspor çok önemli potansiyele sahip bir kulüp. Ancak 3 milyonluk kentte,  katkı sağlama bilinci eksik. Bence Bursaspor’un en büyük sorunu bu. Bu kentte nefes alan, yaşayan herkes Bursaspor’a gereken desteği vermeli. Bursaspor’un sürekli ve kalıcı başarısı  Bursa’ya katkı sağlayacaktır. Nilüfer Belediyesi olarak her zaman Bursaspor’un yanındayız. Yeni yönetime yürekten Başarlar diliyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ali Ay da Bursaspor’un siyaset üstü bir yapıda olacağını vurgulayarak, “Bursaspor hepimizin ortak paydası bir kulüp. Hepimiz Bursaspor için çalışacağız. Başkan Bozbey Bursaspor sevdalısı bir yönetici. Kulübe geçmişte büyük destekleri olduğunu görüyoruz, stad localarından alan ilk başkanlardan da biri. Bunun diğer başkanlara da örnek olmasını diliyorum” diye konuştu.

Başkan Bozbey, ziyaret sırasında Başkan Ali Ay’a çiçek vererek, ekibiyle birlikte başarılar diledi.