Nilüfer Belediyespor basketbolda iddiasını sürdürüyor

Türkiye Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi’nde aldığı galibiyetlerle adını ikinci tura yazdıran Nilüfer Belediyespor, ikinci turda da başarısını sürdürüyor. Nilüfer Belediyespor ikinci turda ilk karşılaşmasını Erbaaspor ile gerçekleştirdi. Erbaa Spor Salonu’nda oynanan maçın ilk dakikalarından  itibaren mavi yeşil beyazlı ekip ağırlığını koydu. Nilüfer Belediyespor ilk yarıyı 43-30 önde tamamladı. İkinci yarıda da başarılı performans sergileyen Nilüfer Belediyespor, sahadan galip ayrıldı.  Maçı 11 sayı farkla, 68-57  alan Nilüfer Belediyespor  ikinci tura galibiyetle başlamış oldu.

Nilüfer Belediyespor’un genç  yıldızı  Eren Ulukök attığı 16 sayı ile maçın en skorer ismi olurken, Osman 16 sayı, Tolga 10 sayı, 11 ribaunt ile double-double yaparak galibiyete katkıda bulundular.

Oyuncularının üstün performansından memnun olduğunu belirten Başantrenör Mehmet Sezen “Yaş ortalaması en genç takımız. Zorlu bir deplasmanda 11 oyuncumuzu makul sürelerde kullanarak, güçlü rakibimizi yenmeyi başardık” dedi.