Doğu’nun ruhunu Nilüfer’e taşıdı

Nilüfer Belediyesi birbirinden ünlü ve özel isimleri Bursalılar ile buluşturmaya devam ediyor. Mart ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında bu kez Mark Eliyahu, Nazım Hikmet Kültürevi’nde hayranlarıyla bir araya geldi. Dağıstan doğumlu kamança ve bağlama üstadı Mark Eliyahu, Ankara ve İstanbul öncesi Bursa’da performansını sergiledi.

Uluslararası birçok festivalde sahne alan ‘Derin melodilerin adamı’ Eliyahu, Türk-Azeri ve İran melodileriyle hayranlarını derinden etkiledi. Hayranlarının büyük ilgi gösterdiği Mark Eliyahu, kendi bestelerinin yanı sıra dünyaca ünlü eserleri de başarıyla seslendirdi.

Hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşan Eliyahu, bir buçuk saat süren konser sonunda ayakta alkışlandı.