Bozbey: Huzur ve güven emniyet güçleri sayesinde tesis ediliyor

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Türk Polis Teşkilatı’nın 171’inci kuruluş yıldönümü nedeniyle Nilüfer İlçe Emniyet Müdürü Ali Altunsoy’u makamında ziyaret etti. Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcıları Yalçın Işıkyıldız, Ahmet Çakıcı, Nazlı Yazgan ile Bukle Erman’ın da hazır bulunduğu ziyarette Başkan Bozbey, Nilüfer Belediyesi ile Emniyet Müdürlüğü işbirliğinin Türkiye’de örnek olduğunu belirtti.

Türkiye’de huzur ve güvenin emniyet güçleri sayesinde tesis edildiğinin altını çizen Başkan Bozbey, “Kolay bir görev yapmıyorsunuz. Emniyet mensupları güven ve huzuru sağlamak için 24 saat görev başında. Size ve tüm emniyet camiasına emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ülkemizde son zamanlarda yaşanan olaylarda şehit düşen emniyet güçlerimiz için tüm emniyet camiasına başsağlığı diliyorum” dedi. Başkan Bozbey, Nilüfer Belediyesi olarak huzur ortamı yeniden sağlanana dek açık alan etkinliklerinde konserleri iptal ettiklerini de vurguladı.

Altunsoy: İki kurum da aynı amaca hizmet ediyor

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Nilüfer İlçe Emniyet Müdürü Ali Altunsoy da, “Nilüfer Belediyesi ve Nilüfer İlçe Emniyet Müdürlüğü işbirliği ile daha önce Toplum Destekli Polis, Bisikletli Polis ve diğer farklı projeler hayata geçirilmişti. Ortak paydada buluştuğumuz çok nokta var. İki kurumun da aynı amaca hizmet ettiğini düşünüyoruz. Bu amaç da Türkiye Cumhuriyeti’nin birliği, bekası ve daha iyi yere gelmesidir. Biz bu hizmeti siyaset üstü düşünen kurumlarız. Sizlerin emniyet teşkilatına vermiş olduğu destek, ülkeye belediye haricinde güvenlik anlamında hizmet olarak geri dönüyor. Desteğinizi bizim ve personelimizin bilmesi çok önemli” dedi.

Emniyet Müdürü Ali Altunsoy, Nilüfer Belediyesi’nin teröre karşı açık alan etkinliklerindeki konserleri iptal etmesine de destek verdi. Altunsoy “Açık alan etkinliklerinizde konserleri iptal etmeniz isabetli bir karar. Bursa, huzur anlamında önde gelen illerden bir tanesi ancak bu hiçbir zaman olay yaşanmayacağı anlamına gelmiyor. Bu önleminiz çok yerinde. Vermiş olduğunuz desteklerden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.