Nilüfer’e plaj voleybolu tesisi

Nilüfer Belediyesi, sporun farklı branşlarına ve sporcuya verdiği destek her geçen gün artırıyor. Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Özkan Mutlugil ile TVF Başkan Vekili Mustafa Ekşi’nin, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile Halk Evi’ndeki makamında gerçekleştirdikleri görüşmede bu desteklere bir yenisinin daha ekleneceği açıklandı.

Nilüfer Belediyespor Başkanı Ali Karamık ile 2. Başkan Fuat Alpaslan’ın da hazır bulunduğu ziyarette Başkan Mustafa Bozbey, Voleybol Federasyonu’na kente yaptığı yatırımlardan dolayı teşekkür etti. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, “Yatırımlarınız kent vizyonumuza son derece uygun ve doğru yatırımlar. Her bir çocuğun mutlaka sporun bir branşıyla uğraşmasını hedefliyoruz. Bunu başarırsak başarı kendiliğinden gelecektir. Federasyon ile işbirliği içinde Nilüfer’e plaj voleybolu tesisi de kazandıracağız. Kim böyle bir yatırım yaparsa destek veririz. Biz, bir yandan kaliteli sporcu yetiştirirken, bir yandan da iyi bir izleyici kitlesi oluşturuyoruz” ifadelerini kullandı.

Bursa’ya son 3 yılda çok yatırım yaptıklarının altını çizen TVF Başkanı Özkan Mutlugil de “Tek amacımız Bursa ve çevre illerini harekete geçirmek. Hedefimiz, altyapı anlayışını Anadolu illerine yayarak, kaliteli sporcular yetiştirmek. Günümüzde kulüpler altyapıya yatırım yapmıyor. Bir takımın yüzde 50’si bulunduğu şehirden olmazsa, halk o takımı benimsemiyor. Altyapıdan üst takımı beslemeyen kulüplerin uzun vadede şansı olamıyor. Sürekli finansman sağlayıp transfer yapmak zorunda kalıyor. Altyapıdan oyuncu yetiştiren takımlar uzun soluklu başarı elde edebiliyor” dedi.

Mutlugil, Cengiz Göllü Spor Salonu’nun yanında bulunan alana yaptıkları sporcu otelinin kente değer katacağını söyledi.

Mutlugil, Nilüfer Belediyesi’nin spora verdiği desteği yakından takip ettiklerini belirterek, kendilerine verilen destek için de teşekkür etti.

Nilüfer’de güçlü bir altyapı olduğunu vurgulayan Nilüfer Belediyespor Başkanı Ali Karamık da, “Sporcularımıza diğer kulüplerden transfer teklifleri geliyor. Altyapımıza verdiğimiz destekle ahlaklı ve kaliteli sporcular yetiştirmeyi hedefliyoruz. Bu sayede Nilüfer’i ulusal ve uluslararası alanda başarılı bir şekilde temsil ediyoruz” şeklinde konuştu.