Bozbey’den zabıta personeline: Herkese eşit mesafede olun

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, belediye personelini öğle yemeklerinde ağırlamaya devam ediyor. Personelin motivasyonunu artırmak, kurum içi iletişimi güçlendirmek, personelin talep, öneri ve şikayetlerini dinlemek için çalışanları makamında ağırlayan Başkan Bozbey, bu kez Zabıta Müdürlüğü personeliyle yemekte buluştu. Nilüfer Belediyesi Halk Evi Başkanlık Makamı’ndaki yemeğe Başkan Bozbey’in yanı sıra eşi ve Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Seden Bozbey, Başkan Yardımcısı Yalçın Işıkyıldız, Nilüfer Belediyesi Özel Kalem Müdürü Pınar Yeşilçiçek, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü Danışmanı Doç. Dr. Kurtuluş Kaymaz da katıldı.

Bozbey: İletişiminiz güçlü olmalı

Zabıta personelinin her birinin Mustafa Bozbey olduğunu vurgulayan Başkan Bozbey, “Sizler dışarıda her an vatandaşla, esnafla, iş adamlarıyla karşı karşıya kalıyorsunuz. İletişiminiz güçlü olmalı. Zabıta personelimizin her biri beni ve Nilüfer Belediyesi’ni temsil ediyor. Herkese eşit mesafede olmalısınız” dedi. Zabıta personelinin zaman zaman farklı sorunlarla karşı karşıya kalabildiğini söyleyen Bozbey, “Sizden bir talep geldiği takdirde, psikolojik destek sağlayabilir, öfke, sinir kontrolü ve stres yönetimi eğitimleri düzenleyebiliriz. Biz, personelimizin her zaman yanındayız” ifadelerini kullandı. Bu yılın sonunda Zabıta araçlarını yenilemek istediklerini belirten Başkan Bozbey, bu konuda personelin önerilerini de aldı.

“Bisikletli zabıtalar hayatı kolaylaştırıyor”

Başkan Bozbey, yeni oluşturulan Bisikletli Zabıta ekibinin de vatandaşa ulaşma noktasında önemli bir proje olduğunu söyledi. Bisikletlerin, çalışmalarını kolaylaştırdığını belirten zabıta personeli de “Bisikletle olduğumuz zaman vatandaşla iletişimimiz daha kolay oluyor. Vatandaşlar, şikayetlerini daha kolay iletebiliyorlar. Zaman zaman yaya yolları ve engelli yollarında olumsuzluklar görüyoruz. Bunların tespitini yapıp, gereken uyarı ve işlemleri yapıyoruz” dedi.