Başkan Bozbey deneyimlerini öğrencilerle paylaştı

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, 17 yıllık kent yöneticiliği deneyimlerini,  gerçekleştirdiği hedef ve hayallerini gençlerle paylaşmaya devam ediyor. Başkan Bozbey, son olarak Özlüce Doğa Anadolu Lisesi’nin, geleceğe hazırlanan öğrencilerin meslek seçimlerinde daha objektif değerlendirme yapabilmeleri amacıyla düzenlediği kariyer günlerine konuk oldu. Yaklaşık 500 öğrencinin katıldığı etkinlikte gençlere önemli tavsiyelerde bulunan Başkan Bozbey, merak edilen soruları da yanıtladı. Gençleri geleceğin belediye başkanları, siyasetçileri, yöneticileri, başbakan ve cumhurbaşkanları olarak gördüğünü belirten Başkan Bozbey, başarılı olabilmek için hayal kurma ve hedef koymanın çok önemli olduğunu söyledi. Öğrencilerden, güzel sanatlar ve sporun bir branşıyla mutlaka ilgilenmelerini isteyen Başkan Bozbey, “Bunlar akademik başarıyla bütünleştiğinde, başarılı olmama ihtimaliniz yok. Geleceği şekillendirecek olan sizlersiniz” dedi.

Hayatı boyunca benimsediği üç anlayış olduğunu ifade eden Başkan Bozbey, “Doğum, düğün, vefat. İnsanların iyi, kötü, kederli, ve mutlu anlarında yanlarında olun. Arkadaşlarınızın sorunları ya da mutlu olduğu anlar olabilir. Bu anları birlikte paylaşın” şeklinde konuştu. ‘Göreve geldiğinizde yaptığınız ilk iş nedir?’ sorusu üzerine Başkan Bozbey, “Nilüfer’de o dönemlerde isimsiz boş alanlar vardı. Kamu alanı, yeşil alan veya  konut alanı olduğu belli değildi.  Bu alanlara kimlik vererek korunmasını sağladık” ifadelerini kullandı.

Etkinliğin sonunda Özlüce Doğa Anadolu Lisesi Öğrenci Meclis Başkanı Ecem Fatma Koç, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e çiçek vererek teşekkür etti.