Nilüfer Belediyesi’ne Kente Katkı Ödülü

Bursa Sivil Toplum Derneği’nin (SİVİLAY) geleneksel Kente Katkı Ödülleri, Nilüfer Dernekler Yerleşkesi’nde yapılan törenle sahiplerini buldu. Törene, SİVİLAY Başkanı Sabri Erdem ile Yönetim Kurulu Üyeleri, Nilüfer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güney Özkılınç, Nilüfer Belediyesi Başkan Danışmanı Vedat Müftüoğlu ile çok sayıda davetli katıldı. Nilüfer Belediyesi, 2015 yılında kültür-sanat alanında Bursa’da birçok ilki gerçekleştirdiği etkinliklerle ‘Kente Katkı Ödülü’ne layık görüldü. Ödülü, Nilüfer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güney Özkılınç, Binay Kazan’ın elinden aldı. Nilüfer’de kültür-sanata ciddi pay ayrıldığını belirten Özkılınç, “Yol ve asfalt, belediyelerin yapması gereken temel hizmetler. Bunun yanında vatandaşları sosyal aktiviteler gerçekleştireceği projeler üretilmesi gerekiyor. Nilüfer’de kültür-sanata ciddi bir pay ayrılıyor. SİVİLAY tarafından verilen bu ödül bizleri gururlandırdı. Aldığımız ödüller bizleri motive ediyor ve daha iyisini yapmaya itiyor” dedi.

Nilüfer Kent Konseyi’nin de bileşeni olduğu DOSAB Termik Santraline Hayır Platformu, Bursa Halkla İlişkiler Derneği tarafından halkla ilişkiler ve kurumsal iletişim çalışmalarını teşvik amacıyla düzenlenen HİÇ Ödülleri ile Mümin Ceyhan Bursa Kültür Kaynakları Araştırma Kütüphanesi de ödül alanlar arasında yer aldı.