Nilüfer Belediyespor yeni transferlerle güçleniyor

Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, genç ve iddialı bir takım kurmak için hem teknik heyet hem de kadroda transfer çalışmalarına devam ediyor. Eczacıbaşı Vitra altyapısından yetişen ve geçtiğimiz sezon İlbank’ta kiralık olarak forma giyen başarılı orta oyuncu Janset Cemre Erkul ile Bursa Büyükşehir Belediyespor’da görev yapan kondisyoner Uğur Dilek, kendilerini 1 yıllığına mavi yeşil beyazlı yapan sözleşmeyi imzaladılar. Nilüfer Belediyesi Üçevler Spor Tesisleri’nde düzenlenen imza törenine Nilüfer Belediyespor Başkanı Ali Karamık ile Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Atay Doğu da katıldı.

Yeni sezonda genç bir kadro ile mücadele edeceklerini belirten Nilüfer Belediyespor Başkanı Ali Karamık, “Dinamik ve başarılı sporcuları kadromuza katmaya devam ediyoruz. A Milli Takımı'nın gelecekteki kadrosunu şekillendirecek nitelikte gençleri takımımıza dahil ediyoruz. Janset Cemre Erkul, Genç Milli Takım’da başarıyla mücadele etti. 2015 FIVB U20 Voleybol Avrupa elemelerinde de en iyi blok yapan oyuncu seçildi. Başarısını hem milli takımlarda hem de kulübümüzde devam ettireceğine inanıyoruz. Nilüfer Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Bozbey’e de verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Beklentilerin farkındayız ve çalışmalarımızı bu yönde sürdürüyoruz” dedi. Nilüfer Belediyespor’a transfer olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirten 19 yaşındaki genç voleybolcu Janset Cemre Erkul da, “Ligi hedeflenen yerde bitirebilmek için takım olarak sahada elimizden geleni yapacağız. Nilüfer Belediyespor teknik heyet ve tesisleriyle birlikte kaliteli bir kulüp. Burada aile ortamı var ve bu ailede olmaktan dolayı çok mutluyum” şeklinde konuştu. Nilüfer Belediyespor geçtiğimiz günlerde de  Duygu Düzceler, Selen Kafadar ve Neslişah Durgun ile sözleşme imzalamıştı.