Nilüfer Belediyespor’a genç libero

Yeni sezonda başarılı bir kadro ile mücadele etmeye hazırlanan Nilüfer Belediyespor, Eczacıbaşı Vitra’nın başarılı liberosu Dilara Bağcı’yı 1 yıllığına kiralık olarak renklerine bağladı.

Nilüfer Belediyesi Üçevler Spor Tesisleri’nde düzenlenen imza töreninde konuşan Nilüfer Belediyespor Başkanı Ali Karamık, “Dilara Bağcı ile 2 yıl önce birlikte 1 yıl çalıştık. Sportmenliğine, profesyonelliğine, karakterine inandığımız bir oyuncu. Libero bölgesinde ülkemizdeki genç ve başarılı yeteneklerden biri. Bu anlaşma iki taraf için de hayırlı olacak” dedi.

1994 doğumlu Dilara Bağcı voleybola İller Bankası alt yapısında başladı. 2011 CEV Genç Kızlar Avrupa Voleybol Şampiyonası, 2011 FIVB Genç Kızlar Dünya Şampiyonası ve 2012 Avrupa Genç Kadınlar Voleybol Şampiyonası’nda “En iyi libero” seçildi. Bağcı, Milli takımdaki başarılarının ardından Eczacıbaşı Vitra’ya transfer oldu.