Erkan Aydın Halk Evi’nde vatandaşı dinledi

Nilüfer Belediyesi’nin, Halk Evi’nde TBMM’de grubu olan partilere tahsis ettiği odalarda halk, milletvekilleri ile bir araya gelmeye devam ediyor. Son olarak CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, randevu talep edenlerle buluştu. Görüşmeye gelenlerin sorunlarını ve taleplerini dinleyerek not alan Aydın, Ankara’da gereken girişimlerde bulunacaklarını söyledi. Erkan Aydın, “Halkımızla bir araya gelerek sorunlarına kulak verdik. Elimizden geldiğince sıkıntıları çözümü noktasında çare olmaya çalışacağız. Görüşmeye gelenler arasında 15 Temmuz darbe girişimi sonrası mağdur olduklarını bildirenler oldu. FETÖ ile hiç alakası olmayan vatandaşlarımız var. Bu insanlar bize her zaman lazım. Suçlu ile suçsuzu iyi ayırmak gerek. Haksız yere kimsenin mağdur edilmemesinden yanayız” dedi. Aydın, halkla buluşma noktasında Türkiye’de bir ilke imza atan Nilüfer Belediyesi ve Başkan Mustafa Bozbey’e de böyle bir imkanı tanıdığı için teşekkür etti.