Bozbey’e sinemaya katkı plaketi

Bursa’da sinema adına çeşitli etkinlikler düzenleyen Aykırı Sinema Derneği Başkanı Ümit Özmen ve Yönetim Kurulu Üyeleri Necla Çelik, Ayşe Polat, Nazım Can Cezayirli ve Serap Öztürk, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i Halk Evi’nde bulunan makamında ziyaret etti. Dernek Başkanı Ümit Özmen ziyarette dernek çalışmaları hakkında Bozbey’e bilgi verdi. Nilüfer Belediyesi’nden aldıkları desteklerden dolayı teşekkür eden Özmen, Bozbey’e plaket verdi. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de ziyaretten memnuniyet duyduğunu dile getirdi. Bozbey, Bursa’daki derneklerin projeler üretmesi için Dernekler Yerleşkesi’ni faaliyete geçirdiklerini kaydetti. Aykırı Sinema Derneği’nin faaliyetlerinin de kültür ve sanat için önemli olduğunu vurgulayan Bozbey, desteklerinin süreceğini belirtti. Aykırı Sinema Derneği, sosyal medyada örgütlenerek Ocak ayında Nilüfer Dernekler Yerleşkesi’nde faaliyetlerine başladı. Aykırı Sinema, önümüzdeki sene için de etkinlik takvimini şimdiden belirledi. Etkinlikler arasında Kısa Film Atölyesi, Film Okuma Atölyesi ve Belgesel Atölyesi de var.