Nilüfer Belediyespor basketbolda kadroyu güçlendiriyor

Nilüfer Belediyespor Erkek Basketbol Takımı, kadrosuna yeni oyuncular katmaya devam ediyor. Güçlü bir kadro oluşturmak için transfer çalışmalarını sürdüren Nilüfer Belediyespor Erkek Basketbol Takımı, son olarak guard Berkay Kutlu ile sözleşme imzalarken, genç oyun kurucu Abdurrahman Aksu’yu da renklerine bağladı.

Aksu ve Kutlu, Nilüfer Belediyesi Üçevler Spor Tesisleri’nde düzenlenen ve Nilüfer Belediyespor Başkanı Ali Karamık, Genel Sekreter Melek Küçükbayraktar ile Basketbol Şube Sorumlusu Murat Özge’nin katıldığı imza töreninde 1 yıllık sözleşmeyi imzaladı. İmza töreninde konuşan Nilüfer Belediyespor Başkanı Ali Karamık, “Bu yıl EBBL’ye ikinci kez katılacağız. Transfer yaparken tüm branşlarda sporcuların genç ve karakterli olmasına dikkat ediyoruz. Geçen sezon  başarılı maçlar ortaya koyan, centilmenliğine inandığımız Berkay Kutlu ile sözleşme yeniledik. Teknik ekibimizin uzun süre takip ettiği, kulübümüzün transfer ilkelerine uyan Abdurrahman Aksu’nun da  kendisini daha da geliştireceğine inanıyoruz” dedi.

Basketbola İzmir DSİ altyapısında başlayan 20 yaşındaki genç oyun kurucu Abdurrahman Aksu, önceki sezon Bornova Belediyespor ile başarılı bir sezon geçirdi.