Sünnet ve sertifika sevinci bir arada yaşandı

Spor kenti olma yolunda hızla ilerleyen Nilüfer Belediyesi, amatör kulüplere destek vermeye devam ediyor. Nilüfer Belediyesi bir çok etkinliğini desteklediği Ataevler Spor Kulübü’nün düzenlediği sünnet şöleninde de çocukların yanındaydı. Kulüp tarafından sünnet ettirilen 14 çocuk aileleriyle birlikte bu mutlu günün tadını çıkardı. Minikler Futbol Okulu’nun açılışı yapılan gecede aynı zamanda kulüp tarafından düzenlenen yüzme kursunu tamamlayan 52 çocuk da sertifikalarına kavuştu. Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kayaoğlu, Nilüfer Belediyesi Başkan Danışmanı Osman Günay ve CHP Nilüfer İlçe Başkanı Mehmet Turan Tansal sünnet olan öğrencilere hediyelerini, yüzme kurusunu tamamlayanlara da sertifikalarını verdi.

Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Adil Kayaoğlu ailelere çocuklarını spora yönlendirmeleri için tavsiyelerde bulundu. Kayaoğlu, “Çocuklarınızın,  sporla ahlaklı şekilde yetişmelerini istiyorsanız böyle tesislere gönderin. Sporla ahlaklı yetişen çocuklar yanlış yola girmez ve hayatta her alanda başarılı olur. Bizler kurum olarak her mahalleye spor tesisi yaparak çocuklarımızın buralardan faydalanmasını istiyoruz. Nilüfer’de her branşta spor yapmak imkanı var. Hep birlikte hedeflerimize emin adımlarla ilerleyelim. Spor ve kültür sanatı her zaman önemsiyoruz” dedi. CHP Nilüfer İlçe Başkanı Mehmet Turan Tansal da sünnet olan çocukları ve aileleri kutlarken, yüzme kursuna katılan öğrencileri de başarılarından dolayı kutladı.

Ataevler Spor Kulübü Başkanı Cem Fırat da spor kenti Nilüfer’de kulüp olarak geleceğin sporcularını yetiştirmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Fırat, desteklerinden dolayı Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e teşekkür etti.