Nilüfer Belediyespor’a “Altyapı Gelişim” eğitimi

Spor Genel Müdürlüğü, Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) ve Uluslararası Hentbol Federasyonu’nun (IHF) işbirliğiyle düzenlenen “Altyapı Gelişim Projesi” kapsamında Nilüfer Belediyespor’un hentbol altyapı sporcuları ve antrenörlerine eğitim verildi. Nilüfer Belediyesi Üçevler Spor Tesisleri’nde gerçekleşen eğitimde Nilüfer Belediyespor Başkanı Fırat Emiroğlu da yer aldı. IHF Eğitim Direktörü Portekizli Maria Estriga ile Hentbol Milli Takımlar Menajeri Adnan Öztürk tarafından verilen eğitimlerde 2004-2008 doğumlu altyapı sporcular ve antrenörler, sporcuların fiziksel hazırlıkları, taktiksel anlayışlar ve dünyadaki hentbol gelişmeleri konusunda bilgilendirildi.

Nilüfer Belediyespor olarak Türkiye’nin en köklü altyapısına sahip olduklarını belirten Kulüp Başkanı Fırat Emiroğlu, “Bu eğitimler minik sporcularımızın hentbola kazandırılması, ardından milli takımlara gönderilmesi konusunda faydalı bir bilgilendirme oldu. Emeği geçen direktörler ve antrenörlere teşekkür ediyorum” dedi. Emiroğlu, Estriga ve Öztürk’e de çeşitli armağanlar vererek teşekkür etti.