Bozbey Halk Günü’nde 180 vatandaşı dinledi

Nilüferlilerin sorunlarına çözüm bulmak ve önerilerini dinlemek amacıyla belirli aralıklarla Halk Günü düzenleyen Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, 2016 yılının son Halk Günü’nü Nilüfer ‘Barış Meclisi’nde gerçekleştirdi.

Nilüferlilerin istek ve önerilerini yakından takip etmek için kendisinden randevu talep eden vatandaşlarla görüşen Başkan Bozbey, sorunları toplantıya katılan ilgili müdürlere aktardı. Gün boyunca 180 vatandaşla görüşen Bozbey, hem taleplerini dinledi hem de görüşlerini aldı.

Halk Günü’ne katılan çok sayıda derneğin yer talebinde bulunması üzerine Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Nilüfer Dernekler Yerleşkesi’nin bir yılda toplam 130 bin kişinin ziyaret ettiğini kaydederek Karaman Mahallesi’nde yapılan ikinci Dernekler Yerleşkesi’nin açılışı için gün saydıklarını söyledi. Bozbey, “Karaman Mahallesi’nde toplam 3 bin 700 metrekare alan üzerine inşa edilen Dernekler Yerleşkesi yakın zamanda hizmete girecek. Karaman Dernekler Yerleşkesi’nden yaklaşık 450 dernek, 48 dernek ofisi ve 12 salondan yararlanacak. Bu alanda yine Nilüfer Dernekler Yerleşkesi’nde olduğu gibi posta kutularımız olacak ve Bursa’nın büyük bir ihtiyacını karşılamış olacağız” dedi.

Vatandaşlardan gelen iş talebine de yanıt veren Bozbey, “İş konusu bizim en çok zorlandığımız konulardan biri. İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğümüz bünyesinde oluşturduğumuz İş Ofisi’ne başvuruda bulunanları farklı kurumlara yönlendiriyoruz. Bu güne kadar yönlendirdiğimiz 2 bin kişiden 350 kişi istihdam edilmiş durumda” diye kaydetti.