İstikamet Mudanya hedef sağlıklı yaşam

“Tophane’den Mudanya’ya 4. Bisiklet Turu” adıyla gerçekleştirilen, yaklaşık 300 bisikletlinin katıldığı etkinlikte, Saltanat Kapı önündeki başlangıç öncesi organizasyon hakkında bilgi veren Rotary 2440. Bölge Dönem Guvernürü Güneş Ertaş,“Sağlıklı yaşam ve çevre için bisiklet kullanımın önemine dikkat çekmenin yanı sıra,  Hollanda'da trafik kazasında hayatını kaybeden Nuray ve Hakan Özdündar çiftinin anısını da bu sayede yaşatmak istiyoruz” dedi.

Birçok bisiklet topluluğunun yer aldığı etkinliğe destek veren Nilüfer Belediyesi adına törene katılan Nilüfer Belediyesi Başkan Vekili Sami Kahveci, bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen bisiklet turuna olan ilginin her yıl artmasının kendisini sevindirdiğini belirtti. Kahveci “Nilüfer Belediyesi olarak spora ve özellikle en sağlıklı ulaşım aracı olan bisiklet sporuna büyük önem veriyoruz” diye konuştu.
Konuşmaların ardından Tophane’den başlayan bisiklet turunun katılımcıları, trafiğe kontrollü olarak kapatılan Atatürk Caddesi ve İzmir Yolu güzergahını takip ederek Mudanya’ya ilerlediler. Tur Mudanya Mütareke Binası önünde son buldu.