Çatıda mahsur kalan kırlangıcın imdadına NAK yetişti

Nilüfer Arama Kurtarma (NAK) tüm canlıların yardımına koşuyor. NAK ekipleri bu defa Nilüfer’in Çamlıca Mahallesi’nde bir evin çatısındaki oluğa asılı kalan kırlangıç için alarma geçti. Nilüfer Belediyesi’ne yapılan ihbarın kendilerine iletilmesi üzerine harekete geçen ekipler, Çamlıca Mahallesi’ndeki eve giderek çatıya çıktı. Ekipler kurtarma operasyonunu gerçekleştirirken yakındaki bir okulun öğrencileri de çalışmayı merakla izledi. Kırlangıcın oluğa sıkışan kanadı özenle kurtarıldı. Kurtarma çalışmasını heyecanla izleyen öğrenciler de ekipleri alkış yağmuruna tuttu.

NAK ekipleri, kurtardıkları kırlangıcı, aşağıda hazır bekleyen Nilüfer Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü çalışanlarına teslim etti.

Nilüfer Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ne götürülen kırlangıç burada tedavi edildikten sonra doğaya salındı.