Nilüfer’de seramik sergisi

Nilüfer Sanat Seramik Atölyesi kursiyerlerinin 3 aylık çalışmaları sonucu ortaya çıkan eserler, Konak Kültürevi’de düzenlenen sergiyle sanatseverlerle buluştu. Geçtiğimiz yıl kurulan atölyede eğitim alan 24 kursiyerin elliyi aşkın seramik eseri büyük ilgi gördü.

Atölye Eğitmeni Arzu Karayel, amaçlarının toprak ve kille sanatı buluşturmak olduğunu belirterek, sanatı terapi olarak da kullandıklarını ifade etti. Atölye olarak her geçen gün daha iyi çalışmalar yaptıklarını ifade eden Karayel, desteklerinden dolayı Nilüfer Belediyesi ve Başkan Mustafa Bozbey’e teşekkür etti.

Nilüfer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Şafak Pala’nın yaptığı açılışın ardından sanatseverler sergiyi gezerek eserleri inceledi.